Saker jag gjort 2009.

druckit alkohol ööhhhhh
rökt vatten pipa ööhhhhh
däckat ööhhhhh
fått minneslucka ööhhhhh
varit kär ööööh
älskat / älskar någon av motsatta kön ööööh
fått ett sugmärke ööhhhhh
gjort ett sugmärkeööhhhhh
haft oskyddad sexööhhhhh
haft ett förhållande i över en månadööhhhhh
kysst en främlingööhhhhh
strulat med någon av samma kön ööhhhhh
strulat med någon av motsatt kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av samma kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av motsatt könööhhhhh
lekt med någons känslor ööhhhhh
gråtit dig till sömnsööhhhhh
vaknat av att jag gråterööhhhhh
skrikit ord som hora/slampa till nånööhhhhh
slagit till någonööhhhhh
blivit slagenööhhhhh
lärt känna över 10 nya människorööhhhhh
åkt skidorööööh
varit på solsemester ööhhhhh
badat i havet ööhhhhh
haft snöbollskrig ööhhhhh
tittat på en hel fotbollsmatch ööhhhhh
inte sovit på en hel natt ööhhhhh
varit på sjukhuset ööhhhhh
sovit över 12 timmar ööööh
sett en film mer än 10 ggr ööhhhhh
fått IG ööööh
åkt buss i över 10 timmar ööhhhhh
vart ute en hel natt ööhhhhh
har blivit tagen av polisen ööhhhhh
svikit en vän ööhhhhh
tagit droger ööhhhhh




Gott nytt år på er!

Permalink Listor Kommentarer (5) Trackbacks ()

Sverige her i come!

Ska hem igen. Fira jul med farmor och släkten.. Perfekt. Sedan raka vägen till sthlm och behandling..
Skönt..

 

Permalink Min resa genom USA Kommentarer (6) Trackbacks ()

Jag är en jävla slyna. (snälla haley läs)

Inte skrivit någon lucka sedan 11e december. Så jag gör en enda lucka nu, från och den 12 tills idag den 21a. Den går till HALEY!

Förlåt mig min vän, förlåt för allt jag gjort. Förlåt för all skit du fått utstå. Förlåt att jag gjorde det jag gjorde, jag förstår om jag inte är värd något i dina ögon, och du är starkare utan mig. Jag drar bara ner dig i mitt fall. Förstör för dig lika mycket som jag förstör för mig. Jag älskar dig, jag ångrar allt jag gjort mot dig.. Jag ångrar att jag svek dig. Jag ångrar allt. Vill du veta vad jag ser i mitt huvud när jag tänker på dig? Jag ser stunden då du hjälpte mig upp från alla droger, jag ser även dagen då jag berätta vad jag gjort, jag får inte ut det ur skallen. Att se ditt glada leende försvinna, att se glädjen i dina ögon, att se dina ögon bli svarta av hat, att se ditt leende bli hatiskt. Jag såg direkt på hela dig. Att från och med den dagen kommer du hata mig. Och du har all rätt till det. Det jag jag gjorde gör man inte. Jag har förstört din jävla framtid. Förlåt Haley att jag hade sex med din pojkvän. Förlåt att jag förstörde allt, för att jag förstörde era framtidsplaner. T.ex. att ni ska flytta in i ett hus om 2 månader, att ni ska bila familj, att ni skulle gifta er till sommaren.. Förlåt.. Jag älskar dig.. Du är en av dem två personer som jag litat på.. Du är en av dem som fått mig hel, jag hatar mig själv och kommer hata mig själv för resten av mitt liv. Och önskar att jag kunde få allt ogjort. Fan vad jag älskar dig!Men tyvärr, du blev bästa vän med en slyna. Hör av dig den dagen du vill prata med mig.. Jag kommer vänta på det.. Om den dagen kommer.

Permalink Min julkalender Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina alkoholvanor.

Mer om dina alkoholvanor

Alla dina svar ger bilden av att du tar mycket stora risker med ditt drickande.

Dels hamnar du i det här testets allra högsta konsumtionsnivå – en nivå som alkoholläkare betraktar som direkt skadlig och som många människor får vård för. Den leder i många fall till beroende, depressioner, leverskador, ångest eller något annat elände.

Dina svar visar också att du har märkt av flera negativa sidor av alkoholen och du uppvisar en del beroendetecken. Om du är beroende eller inte kan vi inte svara på, men vi kan inte bortse ifrån att du betalar ett högt pris för att dricka alkohol. Är det värt det?

En enstaka vecka i livet med en massa alkohol behöver inte ge några bestående men. Förutsatt att man inte råkar ut för några olyckor medan man är full förstås. Men om du dricker så här varje vecka ser det mycket allvarligt ut för dig. Om du dessutom har alkoholproblem i familjen kan det försämra läget ännu mer.

Just du skulle ha mycket att vinna på att dra ner på drickandet.

-

Kanske dags att kasta min grogg nu då?

Permalink Känslor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Allt åt helvete.

Borde ju dem som läser min blogg märkt. Slutat uppdatera nästan, skriver inte min julkalender osv. Men just nu hatar jag mig själv mer än någonting annat. Jag är en falsk och elak människa. Jag förtjänar inte att ha någon nära mig, för jag sårar enbart den personen. Jag är så vidrig och förstår inte varför jag ens lever ibland. Fan vad jag hatar mig själv..

Allt var så jävla mycket bättre när man bara umgicks med pundare och knarkade själv.. Då kunde man skita i alla man bryr sig om, utan att må dåligt över det. Man kunde må bra även om man såra någon.. Men inte nu.. Nej inte nu!

Permalink Känslor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Känns förjävligt..

Ur Timbuktu;
The botten is nådd, hur långt kan man gå, hur lågt kan man sjunka hur kasst kan man må?



Ja ni. Det kan verkligen undra. Jag har gått för långt på alla plan man kan tänka sig i mitt liv. Denna gång har jag gått åt helvete för långt. Sjunkt åt helvete för djupt. Och mår så helvetes kasst!

Nu ni mina vänner. Nu har Sara tagit priset. Ni har väl tänkt som jag, att lilla Sara Andersson inte kan göra några värre misstag än hon gjort. Men nu ni, detta misstag är värre än något annat. Inte pga vad jag gjort. Utan pga vem jag sårat. Denna person jag nu sårat är den som alltid stöttat mig, vad jag än gjort. Hon som alltid har hjälpt mig. Hon som alltid ställler upp för mig. Hon som alltid sett efter mig. Hon som tagit min skit hela tiden men aldrig lämnat mig för att hon visste hur jag mådde. Hon var nog en av två som älskade mig mest när jag var som värst. Och vad har jag nu gjort? JO, jag har förstört allt! Jävlat allt. Jag förstår att du aldrig vill veta av mig.
Jag förstår att du aldrig mer vill se mig eller prata med mig. Därför stack jag igår. Jag väntar på dig. Kanske en dag vill du prata med mig igen. Jag hoppas det. Hälsa tack till din far och bror... Dem vet ju varför.. Och glöm aldrig att jag aldrig kommer sluta älska dig och stå vid din sida som natt och dag..



Fiaskot.

Permalink Känslor Kommentarer (0) Trackbacks ()

orkar inte just nu..


Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svar om pedofiler.,

Alex Limonovic   om Svar ang pedofiler.:

Sara

Jag ser att du har haft ett liv långt hårdare än någon ska behöva ha. Jag förstår därmed också att du är misstäksam mot allt som ens luktar obehagligt. Lite imponerande att du ens tar diskussionen.

Till att börja med så vill jag korrigera Pete lite, frågan om "hur människor ser ut" tar vi redan på förskolan. Av uppenbara skäl så undgår det inte barnen, och de är nyfikna på det som på det mesta andra de inte förstår men uppelever ligger inom räckhåll för det begripliga.
Sedan vaknar deras sexualitet i olika steg när de är mogna för det. Ämnet bör diskuteras öppet under barnens hela uppväxt och inte på "öronmärkta" timmar i skolan eller pinsamma stunder om "blommor & bin" med mamma eller pappa. Forskare vill att vi ska undervisa om det för att vuxenvärlden är så usla på om att prata om ämnet.

Men vi måste skilja på barnens sexualitet och vår vuxna. Bara för att JAG tycker att de kan vara sexiga så betyder det inte att de tycker det om mig. Så länge vi inte aktivt försöker förhindra barns utveckling så är allt lungt. Men vid tretton är de flesta barn en bit in i puberteten, då är deras intresse för sex stort. Men för den sakens skulle inte på vår vuxna nivå.

Jag tar avstånd emot vuxen-barn-sex. Orsaken är ganska simpel, det är lätt att bli förblindad om man har sin egen njutning i fokus, och att även den med bästa intentioner missar barnens signaler. Barnet fixar sin njutning utan vår hjälp, själva eller med varandra. Vi behöver bara låta bli att hindra dem. :)

Alex Limonovic

Sara svarar;
Jo det kanske är sant att det är bra om skolor pratar om det, men även att dem förklarar vad andra inte får göra mot dem. Och förklarar att om det händer dem något, vi säger tex att en vuxen försöker göra något så ska dem direkt säga något och inte skämmas för det eftersom dem inte gjort något fel!

Sedan om jag nu förstår dig rätt och inte missuppfattat dig så är du helt emot att barn och en vuxen har sex? Just nu har jag ingen koll om du var pedofil eller inte men om du var det och tycker att det är fel att barn och vuxna har sex, så ska du ju faktiskt ha beröm för den biten. Men inte för fantasier om barn.

Permalink Svar på tal Kommentarer (4) Trackbacks ()

RIP!



(Klicka för större bild)

Detta är några av alla jag förlorat till himlen.. Många fler finns, men dem här är dem jag just nu tänker mest på.

Sen har vi ju även Alexander, min bästa vän var han!

Sedan finns ju folk man vill glömma, tex mamma?

Permalink Känslor Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lucka elva :

Går till Tedor! Min förra hund som blev farmors hund! Gissa om jag saknar den lilla filuren! Så fort jag kommer till Åre ska han få världens puss! Har köpt ett jätte stort ben här, men de är nog ganska så stort för han. Får väl be farmor såga det i mindre bitar! Men ja, jag älskar dig min gamla vovve! Bli inte ledsen dagen jag skaffar en stor rottis !:D

Luckan gick till Tedor för att jag just idag inte hade någon annan person jag kom på.

Slänger då in en bild på Tedor som valp! Enjoy! :)

Permalink Min julkalender Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pedofiler svar igen.

Pete Nielssen om Svar ang pedofiler.:
@Nicolai:

Ahem... Host... Harkel... Jag hoppas att du vet att det är olagligt att utge sig för att vara advokat (föregivande av ställning som advokat, se BrB 17 kap §15) och mitt alias är inte utbildad jurist.

Nä, för att vara fullständigt allvarlig, så beror det på helt andra saker att jag kan uttrycka mig som jag gör. Dels så hade jag ett hyfsat betyg i Svenska när jag gick ut gymnasiet, har alltid haft lätt att uttrycka mig i skrift, och så lyssnar jag ofta på polisens radio med min scanner. Därav att jag ibland använder GM istället för gärningsman, en av många ovanor man lär sig av att lyssna på lagens långa arm.

Modus operandi (tillvägagångssätt), det beror på att jag läst en massa om sexualitet och sexualbrott, tills ganska nyligen så var jag pedofilhatare. Sedan tog jag mitt förnuft till fånga
(ja, det är i säkert förvar nu :) ).

Och att jag uttryckte mig i paragrafform beror på att jag ville att vad jag sade skulle sjunka in ordentligt, och ett klassiskt knep är att uttrycka sig på ett oväntat sätt.

Men jag kan läsa lagtexter, så jag tror jag har upptäckt missen i lagen om barnpornografi. Ja, en tillräckligt publicitetskåt åklagare skulle nog kunna utnyttja den.

@Sara:

Noterade en miss i den familjära förordningen om upphandling av barnvaktstjänster :P
§4, där skall det stå '1 till 3 §§' i stället för '1 och 2 §§'
Ändringen har trätt i kraft retroaktivt.
11 December, 05:45  
Nicolai de Bauer  om Svar ang pedofiler.:
Så bekräftades till slut mina misstankar. Pete Nielssen - <em>är<em> - jurist! :-P Jag anade oråd redan när du hasplade ur dig 'modus operandi' på Alex blogg, likaså vid akronymen "GM" för 'gärningsmannen'. Men att beskriva sin barnvakt i <em>paragrafer</em> tar ändå priset! :-D Det krävs en lagvrängare för det; sanna mina ord...

Nicolai de Bauer
11 December, 01:10  
Pete Nielssen om Svar ang pedofiler.:
Medicin skulle inte hjälpa. Att lära sig att hantera känslor och impulser skulle nog hjälpa alla sexualbrottslingar, både potentiella sådana och verkliga.

Men vet du vad som händer i dagsläget om samhället får för sig att du är pedofil (om du är det eller inte spelar ingen roll)? Ditt liv är förstört. Skulle du söka hjälp om du visste att det är det mest sannolika resultatet (och ja, det är det verkligen)? Trodde inte det.

Och att du inte vill att dina barn ska tänka på den där förhatliga siffran innan dom är 13, så är det lite av en klassiker. Ingen vill att ens egna barns ska ha en sexualitet.

Men även om det är lockande att berätta mina erfarenheter på området (när jag var barn, OBS), så ska jag låta bli, dels därför att du skulle kräkas på mig, men mest för att du skulle skämmas ögonen ur dig för att kräkts på mig när du hör vilket högt pris jag fick betala, redan som barn.

Låt mig summera med att de flesta experter tycker att man ska börja med den undervisningen mellan 5 och 8 års ålder. Och att den ska skötas av kunniga och fördomsfria personer.

Och statistiken jag citerade är inte absolut, men det är de vanligaste kännetecknen för familjer där sexuella övergrepp pågår. Och det finns troligtvis andra riskfaktorer också, som inte blivit upptäckta ännu.

Och vad gäller min personliga erfarenhet, så tror jag att en stor del av problemet bottnar i felaktiga åsikter (såsom att kvinnor o barn är mindre värda) och kapitalt fel hanterande av impulser och känslor.

Och vad gäller frågan om jag är pedofil, så vet jag faktiskt ärligt talat inte. Men oavsett om jag skulle bli på det klara om att jag var det, så skulle det inte ändra mitt beteende mot barnen till den tjejen jag är grymt förälskad i.

Jag skulle aldrig göra något mot dom, inte ens om de själva ville. Jag älskar dem och deras mamma på tok för mycket för det. Och jag skulle med största sannolikhet följa samma princip för barnvakter som alla andra:

§1 Barnen och vi ska känna personen väl.
§2 Barnen och vi, men främst barnen, ska gilla personen.
§3 Barnvakt skall upprätthålla lagen i landet samt i familjen gällande förordningar, och ej tillägga eller ta bort från dem.
§4 Skulle läget i 1 och 2 §§ ändras, så innebär det omedelbart och permanent avvisande.
§5 Vid uppdagande av brott mot barnen, oavsett art, bör förövaren vara någon helt annanstans, lämpligtvis Kuiperbältet.
§6 Skulle Kuiperbältet ej vara disponibelt, duger polisens förvar.

Skulle en pedofil klara 1 till 3 §§ efter att ha "kommit ut", så skulle jag inte se några problem, men beslutet om barnvakt är inte upp till mig ensamt

SARA SVARAR;´

En pedofil kanske inte alltid rör ett barn, men jag skulle aldrig lita på en pedofil nära ett barn så enkelt är det, och det finns inget jag kan göra åt det.

Sedan att en pedofils liv är försörts, det kan hända alla. Jag vet många som inte är pedofiler och har sitt liv förstört för all framtid, så på det sättet är det inte mer synd om en pedofil än någon annan.

Permalink Svar på tal Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svar ang pedofiler.

Pete Nielssen   om Svar om pedofiler. Kanske ska skapa en tråd med svar om det snart?:

@Sara:

Du har rätt, det luktar tråd lång väg om det här :P

När det gäller fantasier (sexuella eller inte är en bisak) så tycker jag att man har rätt att fantisera om vad man vill, men det är fel att försöka förverkliga dem om det innebär fara för andras liv eller hälsa (fysiskt eller psykiskt). Hur många skulle fortfarande få gå ute och inte vara inlåsta på psyk eller i finkan, om tankar eller fantasier var ett brott?

Och vad gäller bli illamående av att skriva sex och barn i samma mening, så bli inte det. En annan vanligt förekommande lögn i dessa sammanhang är att sexualiteten är något som uppkommer i samband med puberteten. Sanningen är faktiskt att barn har en sexualitet.

Och innan jag blir angripen för att vara pedofil, så låt mig göra en sak JÄVLIGT KLAR. Barns sexualitet och vuxnas sexualitet är väldigt olika. På grund av hysterin i dagsläget så forskas det knappt om det, så det finns inte kunskaper nog för att kunna absolut säga vad som är rätt eller fel, bra eller dåligt.

Så för att vara på den säkra sidan tills vi vet bättre, så ska inte barn och vuxna ha sex ihop, men man ska inte förfasa sig över att barn experimenterar, om grundreglerna för vad som gäller för vuxna följs (alla med på det, d.v.s. inget tvång eller tryck, ordenlig känslomässig bas, att man är försiktig osv). Man kan väldigt lätt göra mycket större skada än ett sexuellt övergrepp om man reagerar fel i en sådan situation.

Ett annat misstag som du gör att du håller vissa personer bortom misstanke. Jag har i mitt liv upprepade gånger kommit i kontakt och lärt känna tjejer som varit sexuellt utnyttjade och blivit våldtagna (till den milda grad att jag tidvis skäms för att jag är man), så även om jag har lärt mig vissa av tecknen, så vet jag att det allra vanligaste tecknet är att ALLT SER NORMALT UT.

Och vad gäller gärningsmän... "Men X skulle aldrig göra något sån't" är den vanligaste anledningen till att en gärningsman undan, och den vanligaste kommentaren när han trillar dit. Hur tror du barnvårdaren på FA's dagis i Jönköping har kommit undan med sitt sjuka beteende i åtminstone 10 år ?

Det är lätt att tro att förövaren vanligtvis är en främling, men statistiken talar sitt tydliga språk:
* Vanligaste förövaren är pappa eller styvpappa, eller någon lika närstående.
* En eller bägge föräldrarna har en psykisk sjukdom.
* En eller bägge föräldrarna har missbruksproblematik (låter fallet Louise bekant?).
* En eller bägge föräldrarna använder våld mot den andra föräldern.
* En eller bägge föräldrarna använder (ickesexuellt) våld mot barn.
* Ickesexuellt våld eskalerar alarmerande ofta i sexuellt våld när det "vanliga våldet" inte längre "biter på ungjäveln."

När det mina personliga erfarenheter i ämnet så har förövaren alltid haft följande kännetecken:
* Nedvärderande attityder gentemot barn och/eller kvinnor.
* "Macho" image.
* Opportunistiskt beteende (d.v.s när ursäkt eller tillfälle ges, play on).
* Skyller alltid på offret.


Sara svarar:
Jo men som sagt tycker alla annourlunda, medans jag tycker det är fel att fantisera om barn kanske någon annan tycker det är rätt.
Tror många skulle få medicin med såna tankar.

Nä , men jag kan inte hjälpa det. För mig ska inte barn tänka på sex förrens dem åtminstonde är 13 år, och då ska dem bara fundera på hur andra personer ser ut, inte hur det är att ha sex. Sedan kan dem börja fundera på det.

Jo jag vet, det är lätt att säga "han skulle aldrig", men faktum att jag hade stor kontroll över personer som var nära min dotter är nog en ganska stor anledning att jag säger precis det där.

Jag har sett om fallet Louies ja. Båda mina föräldarar hade missbrukar problem, vilket jag också haft, men ingen av oss var en pedofil för det. Min mamma använde våld mot både mig och min bror och även min far, men hon var inte pedofil för det. Spelade ingen roll om mammas våld mot mig och min bror inte hjälpte, hon slog bara, försökte aldrig något annat. Dina kännetecken kanske stämmer men inte på precis alla, och jag har inte anklagat dig heller för att vara pedofil. Eftersom jag inte vet om du är det? Så är du det? Men jag måste fråga dig, om någon pedofil skulle vara nära vi säger ditt barn om du nu har några, och om du inte själv är pedofil, skulle du lita på den personen och lämna den ensam med din doter?

Permalink Svar på tal Kommentarer (6) Trackbacks ()

Svar om pedofiler. Kanske ska skapa en tråd med svar om det snart?

Pete Nielssen  om Svar på gårdagens inlägg om Pedofiler.:

@Sara:

Definiera tafsa...

Jag tycker att ovälkomna beröringar, oavsett om de är avsedda att orsaka sexuell retning eller inte, är ett tecken på att något står fel till med personen som utför dom. Oavsett åldern på den som blir utsatt för dom - att det är en vuxen person som blir utsatt gör det INTE till en mindre kränkning enligt min mening.

Och varför förutsätter du att alla pedofiler antastar (eller vill antasta) barn? Vad är din definition på en pedofil?

Den vanlig förekommande lögn är faktiskt att stämpla personen som pedofil, trots att hon eller han inte är det. De allra flesta som våldtar barn gör det inte på grund av sexuell eller emotionell attraktion, utan på grund av han heller hon tycker att barn är lätta offer, fysiskt och/eller psykiskt.

Visst finns det rötägg bland pedofiler, precis som det finns rötägg bland homosexuella och heterosexuella, jag tror faktiskt inte det finns en pedofil som skulle påstå annat, fråga en om du inte tror mig. Men gör det alla till pervon om bara en del beter sig illa? Nej, enligt min ringa åsikt. Det är lika fel att antasta en vuxen som att antasta ett barn, en person som gör så måste få hjälp att bli av med sitt problembeteende.

Och att man blir äcklad ger inte rätt att ljuga eller ens överdriva. Inte minst på grund av chansen att du blir äcklad utan orsak.
Hur skulle du känna dig om du träffat en kille som var din klippa efter en skilsmässa, som var en axel att gråta på, en famn att söka tröst i, inte bara för dig men också för dina barn?
Och att något du läst eller hört får dig att "förstå" att han är pedofil, och därför konfronterade honom och sedan tappade kontakten?
Hur skulle du känna dig om du senare skulle förstå att han inte var farlig över huvud taget?
Hur skulle du reagera om du, uppe på det hör, skulle få höra imorgon, att dina barns pappa varit på dom nästan varje natt sedan de var tio, speciellt efter ditt nya förhållande sprack, och alltid haft stånd när de suttit i hans famn?
Skulle du inte vilja att de som fick dig att tro något var sant som inte var det skulle ställas till svars för helvetet de orsakat dig och dina barn?

För varenda gång någon ljuger eller överdriver, så ökar chansen för att ovanstående inträffar. Och tillräckligt många överdrifter och lögner senare, så blir det förföljelser, oskyldiga som kastas i fängelse, misshandlas eller mördas.


Sara Svarar:

Jo det du säger om att ens röra någon som inte vill är fel, det håller jag med om. Eftersom man inte ska röra någon som inte vill. Jag har inte sagt att alla pedofiler vill röra ett barn, men det är ju det dem tänder på, det dem flesta pedofiler verkar drömma om. Och alla sexuella fantasier som har med barn att göra tycker jag är fel, och att man ska söka hjälp för. Precis som att man ska söka hjälp för om man t.ex. drömmer om att man kanske skadar en annan person med våld.

Jag blir inte äcklad utan orsak. Varför jag blir äcklad av pedofiler, är för att jag tycker det är helt omännskligt att kunna vara sexuellt attraherad av ett barn. ( Mår illa av att bara skriva sex och barn i samma mening). Och visst, man kan väl inte rå för att man blir pedofil, men för guds skull gör någonting åt det. Sluta titta på bilder på små barn, sluta tänk på dem och sök hjälp för det. Om varje pedofil skulle söka hjälp för sitt problem och inte titta efter små barn skulle nog fler folk kunna acceptera och förstå sig på en pedofil.

Om jag hade en kille som var pedofil och inte hade gjort mitt barn någonting ( om hon hade levt än vill säga) hade jag ändå blivit förbannad. För jag skulle aldrig vilja ha någon i närheten som tänder på  mitt barn, eller som ens tänder på andra barn i övrigt.

Tro mig, ingen skulle kunna vara på mitt barn om hon fortfarande var vid liv. Även om hon bara var några månader var jag som en höök mamma, jag släppte henne aldrig med blicken och lät inte vem som helst röra henne. Och jag vet att hennes pappa som hon hade aldrig skulle kunna röra ett barn på det sättet. Så väl kände jag han och det kan jag säga utan att någon ska säga det vet man aldrig.

Skulle någon överhuvudtaget ha blivit tänd eller rört mitt barn på fel sätt hade det blivit ett helvete för den personen. Men som sagt, fanns sex personer i min närhet som fick röra min dotter, det var hennes pappa ( som aldrig skulle bli sexuellt attraherad av ett barn) och så jag då, min farmor, min bästa vän och hennes pojkvän som heller aldrig skulle kunna röra ett barn på fel sätt, sedan min pappa som även var orsaken att hon dog men som heller aldrig skulle röra ett barn på fel sätt.

Permalink Svar på tal Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens lucka!

Tioende luckan blev öppnad idag. Alltså blev tioende chokladbiten uppäten. Idag tänkte jag på mig själv igen. Själviskt? Kanske, men jag är värd det. Ibland sitter jag många gånger och tänker på hur stark jag egentligen är. Så mycket jag varit med om från dagen jag föddes tills nu. Och ibland undrar jag hur fan jag klarade av allting.

Misshandel - Det klarade jag av i 13 år + alla gånger jag haft en sjuk kille eller varit i bråk.
Drogmissbruk - växte upp med det, drogade själv.
Alokhlism -  Växte upp med det.
Dödsfall - Bror tog självmord. Mamma och pappa överdos. Min dotter i en bilolycka. Mitt ex överdos osv.

Och det är inte ens hälften. Men jag klarade allt. Och vill därför säga att jag är så jävla stark.


PSSST..

Funderar på en bloggtävling, vad skulle ni vilja att jag hade för pris?
 

Permalink Min julkalender Kommentarer (0) Trackbacks ()

SEN

kommer dagens lucka i min julkalender. Orkar inte nu!

Permalink Min julkalender Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svar på gårdagens inlägg om Pedofiler.

Postat av: Nicolai de Bauer

Hej!

Jag får väl passa på att tacka för gratisreklamen, om än inslagen i olaga hot. Att skära kuken av mig tycker jag är en opassande idé, av det enkla skälet att den inte är så mycket att skära av. ;-)

Varför vill du att jag skall hamna i fängelse? Det är väl dumt; jag som är arbetsför och allt. Sverige har nog med onödiga utgifter som det är, inte sant?

Vänligen,

Nicolai de Bauer


SARA SVARAR:

Enligt mig är en pedofil något hemskt, jag tycker det är helt enkelt sjukt att ha dragning till barn på det sättet. Anledningen till att jag vill att alla pedofiler ska åka in, är för att jag är rädd om barnen. Jag har själv varit mamma, och hade någon ens kollat på min dotter på fel sätt så vet jag inte riktigt hur långt jag hade gått. Sverige slösar pengar på skit saker, när dem egentligen borde slösa pengar på att ge pedofiler vård.

Postat av: Pete Nielssen

@Sara:

Inte så mycket, mer en undran varför du inte tål pedofiler och vad specifikt du tycker är äckligt. Du hade inte behövt ändra din blogg för min skull, jag hade faktiskt trott att jag skulle bli påhoppad och kallad ett, annat o tredje.

Tyvärr så är det så att ämnet sexuella övergrepp på barn missbrukas, dels av media för att sälja lösnummer, dels av individer och organisationer som ser det som en möjlighet att främja sina egna åsikter.

Vissa tycker att ändamålet helgar medlen, och att man kan tumma på reglerna eftersom det ändå bara är pedofiler som råkar illa ut. Men varenda gång man tummar på reglerna, så förlorar saken (i detta fall barns rätt att vara ifred från sexuella övergrepp) i anseende.

Och tro mig, du anar inte hur mycket det har tummats på reglerna när det gäller det här ämnet. Du kan inte tro hur mycket sjuka saker jag sett. Så nästa gång du läser något och blir riktigt upprörd, dubbelkolla så att inte någon försöker föra dig bakom ljuset. Susar du förbi ett bibliotek, försök hitta något lagom tjockt om ämnet källkritik.

Och kom ihåg, gör man ett fel, så är det bara en tidsfråga innan det upptäcks (speciellt i dagens internetsamhälle), och när det upptäcks så förlorar det ämne du gjorde felet i anseende (oavsett om det var välmenat eller inte, om du trodde det var sant eller inte).

Och jag tycker att det ljugs och överdrivs för mycket i det här ämnet, något som i långa loppet bara kommer att skada barn. Och skada dem rejält.

SARA SVARAR:

Ja, det är äckligt men även sjukt. Jag tycker det är helt fel. Måste fråga er båda, om ni hade barn, kanske en sjuåring, skulle ni tycka det var okej att någon på 30år taffsade på erat barn? Skulle inte ni tycka det är sjukt? Att tycka det är rätt att antasta barn är nästan likadant som att jag skulle säga att MORD är helt okej, eftersom världen ändå är överbefolklad. Eller hur?
Visst det kanske överdrivs och ljugs i dagens samhälle, men seriöst, hur äcklad tror ni inte små barn blir när dem sedan är äldre och förstår att dem umgåtts med en pedofil? Hur dåligt tror ni inte folk som blivit utsatta för en pedofil mår? Ja inte fan tror jag dem mår bra!

Permalink Svar på tal Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pedofiler.

Läste en blogg som var med på topp listan, ni vet den där mamman ? Hon hade ett lite äldre inlägg om pedofili. Blandannat om person som är pedofil och jobbar på dagis? Jag började givetvis snocka runt hittta in på en tjejs sida hon hade hittat många äckliga bloggar. jag tål inte pedofiler. TYVÄRR! URSH! Jag spyr när jag läser vad alla dem skrivit..



En pedofil...
http://nicolaidebauer.wordpress.com/

En pedofilvän...
http://minatankar1.wordpress.com/

En sexualpolitisk blogg som tror på lika rättigheter för alla oavsett läggning.
http://blog.sexualpolitik.se/category/barnpornografi/


Det var dem jag hitta hos en tjej , denna hitta jag på flashback men tro mig de finns fler.

http://alex.pedofil.se/

URSHURSHURSHURSH!

Permalink Känslor Kommentarer (11) Trackbacks ()

Till dig Emanuel! Para que Emanuel!

SVENSKA:
Igår sa du att du älskade mig. Känns jätte konstigt, och därför sa jag inte det tillbaka. Jag tycker om dig, jätte mycket. Du är en fin person, men jag älskar dig inte. På ett sätt så tror jag det är bäst vi slutar träffas nu. Innan allt blir för allvarligt. Men du betyder massor för mig, och jag tycker om dig. Första gången pålänge jag är kär, men jag älskar inte dig, och vill inte ha ett jätte seriöst förhållande när jag ska till Sverige om några månader. Men ta hand om dig. Vi får prata med ikväll.

SPANSKA:
Ayer me dijo que me amaba. Se siente muy extraño, por lo que no dijo que la espalda. Me gustas, realmente mucho. Eres una buena persona, pero yo no te quiero. En un modo, creo que es mejor que dejar de ver ahora. Antes de que todo se pone demasiado grave. Pero significa mucho para mí, y yo como tú. Palang primera vez que estoy en el amor, pero yo no te quiero, y no quieren una relación realmente en serio cuando voy a Suecia para unos pocos meses. Pero tenga cuidado de usted. Podemos hablar esta noche.

Permalink Känslor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mina vännersbok!




Hitta den hos ; http://enoughisenough.blogg.se/

Permalink Listor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Önskelista (eftersom mina nära tjatar så mycket)

 

 

  1. Smycken ni vet ju vad jag gillar för något!
  2. Underkläder ni vet även här vad jag gillar för något!
  3. Hårborstar
  4. Klipptid
  5. Smink
  6. Parfymer
  7. Cash! :)

Här har ni!

Permalink Shopping Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nioende luckan:

Gick idag till mina "offer". Alla jag gjort illa. Alla jag skrämt. Alla jag förstört för. Som sagt jag känner ingen sympati för er. Men jag skulle ändå vilja göra det ogjort. Vissa som jag varit elaka mot har jag träffat senare, och fått veta hur dåligt dem mått över det jag gjort. Jag vill bara att ni ska få må bra igen. Få känna er säkra, få känna frid.

Permalink Min julkalender Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har äntligen gjort klart!

Nu är allt i katogrier ska bara ta bort allmänt :)

Blev en natt till i New york! Dock har alla just vaknat och äter frukost, segungarna! ;) hehe men jaja!

Permalink Min blogg Kommentarer (4) Trackbacks ()

Fixar och donar!

I min blogg, lägger allt i kategorier så ni lättare ska hitta men jag tar en paus och forsätter kanske sen eller imorgon! Men kolla gärna in mina kategorier om ni vill läsa nå t.ex. känslor eller min julkalender :) 




Håller med texten ;)

Permalink Min blogg Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tyckte dem var så gryma

 Så ville att mina bloggläsare ska kunna se denna video!

Permalink Musik/Video Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny lucka idag!

Åttonde luckan: Går till mina vänner. Inte alla vänner, utan er där hemma i Sverige, ni som fortfarande är i skiten. Ni som gjort som jag, fått kämpa, och får kämpa. Ni som lever för drogerna. Jag saknar er och önskar att jag kunde hjälpa er. Flera av er har jag inte hört av på varken msn eller något på flera månader. Vet inte om ni sitter inne eller inte är vid liv. Om ni är på kåken eller behandling, eller ligger ute någonstans i skiten. Vet ingenting.  Men de första jag gör när jag kommer till Sverige det är att ta reda på det! Ska inte låta er ligga och frysa! Aldrig. Ska ta hem er allihop och bädda ner er. Saknar er, och tänk, ni har ställt upp mycket för mig, och jag för er, och såna här tider, blir det jag som ställer upp för er kära vänner!

Permalink Min julkalender Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tråkigt :P

- fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Vet inte.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ohja!
hur många har du varit kär i? - Tre på rikigt!
är du kär just nu? - Ja.

- frågor om dig själv
namn? - Sara Andersson
när fyller du år? - Idag, 7 december
några piercingar? - Överläpp, näsa osv.
vad har du på dig just nu? Bh&trosor.
vilken årstid är bäst? - Alla på olika sätt.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt fåniga leende!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? -  Beror på.


- frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? Ingen.
vem är den roligaste av dina vänner? Olika.
vem är snyggast av dina vänner? Vet inte?
vem är mest partyprisse?  Ingen är mer än mig!
vem är den du helst har filmkväll med? Kan lika gärna se själv!


-  Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Farmor. 
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nä båda är ju döda.
vem är farligast i din familj? - Jag.
vem ser roligast ut i din familj? - Jag?
vem är coolast? - Farmor
har ni något husdjur? - En hund som heter Tedor men farmor fick den!

- 12 frågor om idag
vad har du gjort? Sovit en timme, öppnat paket och töntat på nätet!
har du varit glad idag? Jo.
har du varit ledsen idag? Nej.
har du gjort något bra idag? Nej?
vad ska du göra nu? Sitta här tills jag får min överraskning.
har du gjort något dåligt idag? Yes!
vad  du ätit idag? Tårtbit!
har du duschat idag? Jo.
är du trött nu? Ja sover som sagt max 2-4 timmar varje natt.
vad ska du göra senare idag? Vet inte, dem håller de hemligt!
har du varit i skolan idag? Nej.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - Helt perfekt, svävar bland molnen.
Har du piercat dig? Ja.
Är du hungrig nu? Nej.
Vad är klockan nu just nu? 9.30
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? www.blogg.se+ www.facebook.com 

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Vet ej.
Vem ringde du senast? Emanuel.
Vem sms:a till dig senast? -
Vem sms:a du till senast? -

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? Hm, några år sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa?  Typ ett år sen snart.

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Beror på .
Har du sminkat dig idag? - Nej men ska snart.


- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Jo.
Vilket är ditt favoritband?  Olika.
Vad gillar du för musik? - Olika.

- KLÄDER
Har du fler än 8 linnen? Jo säkert över hundra.
Har du fler än 5 jeans? Säkert över hundra här också.


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? Jo.
Använder du wax? Nej.
Använder du ögonskugga? Jo.
Använder du kajal?  Jo.
Använder du hårspray? Ja.
Använder du volymspray? Nej.
Använder du deodorant? Ja.
Använder du skinspray? Nej.
Använder du parfym? Ja.
Använder du läppglans/läppstift? Ibland!
Använder du brunkräm? Nej.
Använder du rouge? Ja.
Uppsatt hår eller hängande? - Det är olika!
Plattar/lockar du håret varje dag? Nästan!
Duschar du varje dag? - Ja.

KÄRLEK
Är du kär just nu? Ja.
Har du kysst någon idag? Nej.
Har du ett förhållande? Vet inte.
Är du romantisk? Vet inte. Ibland.!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Nej.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Michael
Vem sov du senast bredvid? Emanuel
När fick du din första kyss? När var var typ 8. Haha ;) 
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Typ mellan 19-22
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej.

Permalink Listor Kommentarer (5) Trackbacks ()

Kissie är gode lik bert ljung :P

Permalink Bloggare Kommentarer (4) Trackbacks ()

Grattis till mig.

Femte luckan: Den gick till min kära farmor. Som alltid ställer upp och finns där för mig. Utan dig, vore jag ingenting.. Jag älskar dig! Kommer nog och bor hos dig efter jag varit här.!

Sjätte luckan: Gick till Michael. Jag saknar dig. Som en vän och inget mer. Eller jo som min bästavän. Dig har jag många minnen med. Eller hade, det värsta är dagen du tog överdos och dog. Den näst värsta är dem dagarna du slog mig. Den bästa är när vi bara var bästa vänner, speciellt den julen vi fira ihop. Det var underbart min vän!

Sjunde luckan: Går till mig själv. Jag fyller år så varför inte? Under dem senaste åren har jag upptäckt hur jäkla stark jag är. Jag klarar tamefan allt! Ingenting har någonsin krossat mig! Då menar jag inget, visst jag har varit ledsen för stunden men tagit mig upp fort igen. Kanske är i ett drogmissbruk, men jag har ju tagit mig ut ur det flera gånger, nu är jag där i ett igen, men ett mindre. Och jag vet, jag kan ta mig ut ur det igen. För jag klarar mig alltid, för jag är stark och har vilja.

Grattis till mig själv, 20 år idag!

Permalink Min julkalender Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fjärde luckan.

Den gick till dig mamma. Visst jag har förlåtit dig men glömmer aldrig det du gjort. Minns det fortfarande som igår, minns du det där i din grav? Det var faktiskt den 4 december 1996. Sex år var jag, skylle fylla sju om tre dagar. Visade dig i en reklam tidning vad jag ville ha. Du började skratta och hånlog mot mig. Sa att jag hade tur om jag ens fick mat den dagen. Att jag hade tur om du ens var snäll mot mig den dagen. Sedan, gav du mig hopp. Sa att du skulle ut och handla min födelsedags present. Du gick iväg. Jag satt ivrigt och väntade i timmar. När du väl kom hem sprang jag till hallen, ville bara se omslagspappret och hur stort paketet var. Men du hade bara en systempåse. En jävla systempåse. Tog det så många timmar? Var du tvungen att ljuga för mig? När jag kom och försökte titta i påsen, för jag tänke, kanske lurar hon mig. Då knuffa du in mig i byrån, du vet, den mörkbruna med guldiga handtag du hade fått av mormor. Jag slog skallen, fick ett jack i huvudet. Sedan gick du bara. Även fast jag skrek, grät och blödde. Det var Tobias som fick hjälpa mig. Du lät en tio åring ta hand om det. Tur för dig att det inte var djupt. Det slutade och blöda fort, men du sårade ändå mig så himla mycket.

Permalink Min julkalender Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kent - Töntarna

Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk

Lägg dig ner nu och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Permalink Musik/Video Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första luckorna är öppnade.

Och ohja, tårar har det kommit.

Första luckan: Då var pappa i min skalle. Jag tänkte på vilken man han egentligen var. Visst, jag har sagt att jag hatar honom. Beskyllt honom för det som hände Casandra. Men nu har jag kommit över det. Jag älskar min pappa, han är förlåten. Han betyder massor och därför tillängnades första luckan och chokladbiten honom. Den fick mig faktiskt att tänka på hur mycket han egentligen gjort för mig. Hur många gånger gått emot kvinnan han älskade. För att skydda mig och Tobias.

Andra luckan: Den var till Tobias. Min vackra bror. Den bästa man som någonsin existerat. Finare person kan man aldrig hitta. Han gjorde allt för mig, och jag allt för honom. Han var beviset för att blod är tjockare än vatten. Beviset för hur stor syskonkärlek kan vara. Beviset för att det finns hopp på denna jord. Han var mitt allt, och är fortfarande det. Jag lämnar aldrig ett ställe utan min bild på honom.. Vill alltid kunna taupp den och bara se han och hans underbara leende. Fan vad jag saknar dig älskade bror!

Tredje luckan: Som öppnades idag. Gick till dig Casandra, min älskade dotter. Min ögonsten, min gudinna. Det enda jag tänkte idag var, tänk om jag hade fått mer tid med dig. Tänk om jag bara hade fått några minuter längre med dig. Eller år helst. Att få se dig växa upp och bli framgångsrik och lycklig, det var en dröm. Men den drömmen blir aldrig av. Vilket kanske är tur, för man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins, och jag hade nog jagat iväg många grodor innan du hade hittat din prins. Och inte bara jag, många andra hade jagat iväg alla fula grodor. Jag hade blivit en höökmamma. Tyvärr, men jag älskar dig, och vet att vi hade varit bästa vänner när du hade blivit större. Jag glömmer aldrig dig min ängel <3

Permalink Min julkalender Kommentarer (0) Trackbacks ()