Blir så gud förbannat arg!

Åh vad jag hatar detta ställe! Har jävlat lust att spänga skiten i tusen bitar. Har inte sovit på flera  nätter så fråga personalen med världens ängel-röst och hund valps ögon om jag kunde få min medicin kring 6 på efter middagen så jag kunde försöka sova eftersom det var så längesen. Då säger horan; Du tror inte jag vet att du vill ha medicinen nu för att kunna bli hög? Jag svarade lika lungt och sa att jag ville sova och att jag inte blir hög av så lite! Då sa hon att alla pundare vill jämt ha piller, spelar ingen roll om det är en stor eller liten kick. Blev förbannad och slog till hon. Så nu är man väl anmäld för det. Haha, åh, jag hatar dem!!! Ville ju inge annat än att sova., Men icket! Fyfan! Borde döpa om bloggen till Arg Sara! Haha!

Permalink Känslor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fuck you.

Lämna mig i fred. Ska jag seriöst behöva skaffa ännu en ny msn? Din dumma jävla idiot, och jag vet att du läser detta så här ; Fuck you ditt jävla as, lämna mig i fred, vill aldrig ha något mer med dig att göra, förstår du inte det? Varför i hela helvete tror du egentligen att jag flyttat så mycket? För att slippa dig, när fan ska du inse det din jävla fitta! Dra bara åt helvete. När jag flyttar igen, och om jag då ser dig , kommer jag fan slå ihjäl dig!

Permalink Känslor Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan vad jag saknar dig.

Ibland orkar jag, ibland inte. Kan inte sluta  tänka på dig. Du är det vackraste som finns. Önskar att jag hade dig i min famn igen. Önskar att jag en sista gång fick ge dig en kram, en puss, se dig skratta och berätta hur mycket jag älskar dig. Men det fick jag inte. Fick bara ge dig en kram och säga ; Vi syns snart älskling. Det var det jag sa. Vi syns snart. Inte jag älskar dig, du är det bästa jag vet. Kommer aldrig glöma dig. Jag orkar inte vara här utan dig. Vissa dagar klarar jag av hur lätt som helst. Vissa dagar, som nu, vill jag bara komma upp till dig. Ta hand om dig igen, och berätta hur mycket jag älskar dig. Jag hatar att jag aldrig får se dig växa upp. Jag hatar att jag aldrig får höra dig prata. Jag hatar att jag aldrig kommer få se hur din framtid skulle bli. Hatar att aldrig få veta om jag skulle ha fått barnbarn. Jag hatar allt utan dig. Fan också... Önskar att allt var ett stort elakt jävla skämt. Att någon kom in nu och la dig i min famn, jag skulle inte bli arg ifall det var så. Skulle gråta av lycka. Men nu är det tyvärr inte så. Och det gör jävla ont. Fan älskling. Mamma älskar dig, kom tillbaka till mig min ängel. Du kan komma hit och vara en ängel utan vingar istället. Fan jag älskar dig. Fan fan fan fan fan fan fan fan! Jag vill ha  dig tillbaka! Helvete också. Jag älskar dig fortfarande och det kommer jag aldrig att göra! Älskade Haley Casandra Andersson!

Permalink Känslor Kommentarer (3) Trackbacks ()

Malin, du är underbar!



Du är så vacker, du är underbar du är den finaste tjejen som finns!
Tack för att du finns och ställer upp för mig, att du lyssnar på mig så som jag lyssnar på dig.
Tack för att vi hittade varandra, det är väl ödet vi ska tacka.
Så länge jag har dig vid min sida tänker jag aldrig sluta kämpa!
Du är en gudinna, du är min gud, du är det bästa jag vet, den jag stiger upp för!
Du är bäst, glöm aldrig det.
En ängel

Permalink Känslor Kommentarer (0) Trackbacks ()