Jag älskar mina nya skönheter!



Älskar dem mest av allt! :)
 
Vad tycks?

Kommer vara otroligt rädd om dem för ja, jag älskar dem!

Permalink Shopping Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart så!

Stiger Kjell upp så vi kan käka frukost och fara iväg! Ska bli spännande att se hur han jobbar, har ju hört av Haley att han är gode grym. Och vafan han tjänar ju pengar så han borde ju vara grym? Funderar på att beställa upp lite jordgubbar och grädde och en varm kopp choklad med grädde i, låter väl gott? Ohja så gott!


By the way, så fick jag ännu en fråga i natt om jag ville ha silikonbröst :P Andra personen på typ en vecka som frågar om dem får köpa det åt mig, visst jag har inte störst bröst men inte minst heller och hade jag velat ha silikon hade jag redan skaffat det. Haha :)



Permalink Min resa genom USA Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var denna fyllekväll slut

Klockan är snart två och ska jobba klockan 7 med Kjell på hans rättegång för första gången ! :D Ska bli spännande, men tänker inte sova nå nu för då är jag så död att jag inte orkar upp senare! Hehe! Drack lite igår först på puben på hotellet, sedan drog jag och Haleys bror vidare till stranden där vi träffa några härliga människor , sluta supa kring tolv for och käka och kom hit för ett tag sen :) Så nu ska jag hålla mig vaken tills jag ska jobba :P Lycka till Sara ;)

Permalink Min resa genom USA Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oh yes!

Tagit mig en frukost öl klockan är nu kvart i tio. Haha hör ni hur patetiskt det låter? Som värsta alkisen. Visst det har blivit mycket alkohol, men fan det är så jäkla varmt och då är en riktigt kall öl med is i väldigt gott. Ska vänta på att Haleys bror Jonas vaknar, sen ska vi ner till stranden och perssa till hundra! :)

Lite bilder från matchen.

 

 

 

(Tjejen som är översuddad vill inte va me, klicka på bilderna så blir dem större :) )

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

I love it!

Älskar detta ställe för var dag som går ;)
Hm, verkar börja få folk som vill läsa min blogg ;P gått upp till 80pers typ får se om den går upp igen är lite kul men skulle vara roligare om ni skrev fler KOMMENTARER!



Annars så tänkte jag visa lite bilder senare när Kjell vaknat så jag kan låna hans dator och sladd och tjosan!

Haha fick kritik för det jag skrev om Kissie och Dessie, en av dem som kommentara tyckte jag skulle lära mig hur man beter sig pga jag skrev hatinlägg som hon så fint kallade det. Hatinlägg är när man skriver jag hatar blabla, jag skrev hur patetiska dem var så det är inget hatinlägg punktslut. Sedan fråga hon om mina föräldrar tappa mig som liten? Ohja de gjorde dem, många gånger med flit också duger det som svar på tal din råtta?:)

Permalink Svar på tal Kommentarer (2) Trackbacks ()

Haha ska man skratta eller gråta?

Desiree Nilsson aka Dessie & Alexandra Nilsson aka Kissie, världens mest patetiska brudar. Visst jag läser deras blogg, får mig ett gott skratt varje gång. Den ena ser ut som en uppblåst jävla anka. Medans den lilla försöker även hon se ut som en uppblåst jävla anka.

Visst kissie påstår att kissie är kissie och Alexandra är en annan person, sure i belive that, MEN varför måste hon spela någon annan? Är hennes riktiga jag så jävla patetiskt att hon måste låsas vara någon annan för att en enda jävel ska orka läsa något om hennes patetiska liv? Ja tydligen, vilket är skrattretande! Att inte kunna vara sig själv. Jadu.. Jag skulle inte vilja visa mig ute.

Sen kommer vi till den lilla jäveln, Dessiiiiie! Fuck vad uppenbart att hon vill vara en mini kissie. " Det är kissie som härmar mig inte tvärtom". Aha no shit är det så? Konstigt att efter Kissie skrivit något så gör du typ samma sak? Hon skrev mjaaaou, någon månad senare, oh shit Dessie gör samma sak. Lika patetiska är ni bägge två. Ni båda borde vi en lektion om hur man uppför sig och beter sig. Sedan en lektion i hur man vågar vara sig själv. Haha patetiska jävla idioter.

Och den där jävla amandavemdet eller va fan hon heter, mm aaa hihi mmm aaa hihi är det de enda du kan säga idiot? Skaffa dig ett större ordföråd dumfan!

Btw älskar att vara här i Kalifornien, och nej jag har mycket att göra men just nu är det gode tidigt på morgonen och ingen annan har vaknat än. Så då lägger jag ner min slö tid på sånt här tex.

Permalink Bloggare Kommentarer (3) Trackbacks ()

Känns verkligen

Som att jag lever en dröm. Att få vakna upp varje morgon och titta ut och se detta underbara väder. Kan det bli bättre? Jo, för man behöver bara slå en siffra och ringa och beställa upp mat varje tid på dygnet, och maten, är alltid lika perfekt och god. Och för att inte tala om sängen? Sååå skön! När jag kommer till Sverige ska jag leta reda på en likadan och köpa den! Fyfan i love it! Sen när man kommer tillbaka varje dag är rummet städat och sängkläderna är nya även alla handdukar och alltid en chokladbit på kudden. Nya blommor varje dag. Fyfan jag älskar det! Vill aldrig lämna detta rum. Men ska bli sjukt spännande att besöka dem andra delstaterna!

Permalink Min resa genom USA Kommentarer (0) Trackbacks ()