Nu kommer det största steget lilla Sara Andersson tar!

Jag förlåter er. För allting.

Jag förlåter dig mamma för allt vi fått stå ut med, alla droger och alkohol. Alla slag och ord. Jag förlåter dig för allting, för att du fick mig och Tobias att må skit, för att du fick oss att känna oss värdelösa och oönskade och fick oss att tro att vi var misstag. Förlåt för att jag spotta på din grav och log dagen du dog. Förlåt , jag förlåter dig för allt.

Jag förlåter dig pappa för alla droger och alkohol, jag förlåter dig för att du ljög att  du var ren när du körde Casandra i bilen och körde av vägen och att hon dog. Jag inser idag, det kunde ha hänt vem som  helst. Hade inte varit säket att du fått tillbaka kontrollen på bilen bara för att du varit ren. jag förlåter dig även för att du inte skyddade oss mot mamma. Antar att du var lika rädd, så jag förlåter dig pappa.

Jag förlåter dig  Michael för att du bara dog. För att du bete dig som en skit när vi var tillsammans. För alla ord och slag, jag ångrar att vi inte bara var vänner. Då var allt frid och fröjd. Sen brast allting. Jag saknar dig om min vän. Min bästa vän. Jag förlåter dig..

Jag förlåter dig Tobias för att du lämna kvar mig i helvetet själv. Jag har aldrig hatat dig över det, eller varit arg. Men det är först idag jag kan förlåta dig för det. Jag förlåter dig för att du presentera mig för droger. Var ju aldrig din mening att det skulle bli som det blev. Jag älskar dig och saknar dig ingen kan va en bättre bror än vad du var..

Jag förlåter dig som tog min oskuld genom en våldtäkt. Jag förlåter dig för det, jag förlåter dig för att du fick Tobias att ta steget till sin död. Förlåt  för alla personer jag skickat på dig genom åren. Jag förlåter dig.

Förlåt Casandra att jag släppte iväg dig den dagen, förlåt att jag inte bad någon annan hämta dig  och köra dig. Förlåt att jag inte tog med dig på skotern.. Jag älskar dig, mamma glömmer dig aldrig kom ihåg det min gudinna.

Förlåt till alla jag någonsin förstört för. Förlåt till er jag slagit, misshandlat, gjort erat liv till ett helvete. Förlåt till alla jag mobbat. Förlåt till alla er.
 
Idag förlåter jag alla som sårat mig och förlåt till alla jag sårat.

Permalink Känslor Kommentarer (3) Trackbacks ()