Pedofiler.

Läste en blogg som var med på topp listan, ni vet den där mamman ? Hon hade ett lite äldre inlägg om pedofili. Blandannat om person som är pedofil och jobbar på dagis? Jag började givetvis snocka runt hittta in på en tjejs sida hon hade hittat många äckliga bloggar. jag tål inte pedofiler. TYVÄRR! URSH! Jag spyr när jag läser vad alla dem skrivit..



En pedofil...
http://nicolaidebauer.wordpress.com/

En pedofilvän...
http://minatankar1.wordpress.com/

En sexualpolitisk blogg som tror på lika rättigheter för alla oavsett läggning.
http://blog.sexualpolitik.se/category/barnpornografi/


Det var dem jag hitta hos en tjej , denna hitta jag på flashback men tro mig de finns fler.

http://alex.pedofil.se/

URSHURSHURSHURSH!

Kommentarer
Postat av: Maria

Men fy vad hemskt! Jag tränar spinning,pump, easy line o sånt :) tränar du något?

2009-12-09 @ 18:30:33
URL: http://mariabruhn.blogg.se/
Postat av: Nicolai de Bauer

Hej!



Jag får väl passa på att tacka för gratisreklamen, om än inslagen i olaga hot. Att skära kuken av mig tycker jag är en opassande idé, av det enkla skälet att den inte är så mycket att skära av. ;-)



Varför vill du att jag skall hamna i fängelse? Det är väl dumt; jag som är arbetsför och allt. Sverige har nog med onödiga utgifter som det är, inte sant?



Vänligen,



Nicolai de Bauer

2009-12-09 @ 18:38:57
URL: http://nicolaidebauer.wordpress.com
Postat av: !STOCKHOLMSSJUKAN

fyfan vad äckligt! vi skulle kunna köra med hur många olaga hot som helst - det är ingen som tycker om pedofiler. och jag tror knappast någon domare skulle döma en för ens åsikter. det är ett sjukt beteende och de här människorna behöver hjälp, eller såsom du skrev tidigare i inlägget.

2009-12-09 @ 19:40:20
URL: http://stockholmssjukan.blogg.se/
Postat av: Pete Nielssen

@Sara:



Så du vill se kastration av pedofiler som inte kan hålla fingrarna i styr? Vad tycker du ska göras med personer som inte är sexuellt dragna till barn, men som våldtar dom bara för att de tror att barn är lättare offer än vuxna? För jag tror de flesta som ger sig på barn faktiskt tillhör den senare kategorin.



Och sen när det gäller våldtäkt. Du skrev på Alex blogg att du hoppas pedofiler blir våldtagna. Det skrämmer mig, att du som kvinna hoppas på något sån't. Det finns ingen ursäkt för den kränkningen det innebär, och den är lika stor för en kille som för en tjej.



@Maria:



Vad har spinning, pump o easy line med ämnet att göra?



@Stockholmssjukan:



Jag måste tyvärr påminna dig om att bloggen du skriver på finns på en server I Sverige, och därmed omfattas av svensk lag. Och senast jag kollade, så var det fortfarande olagligt att uppmana till brott. Allt som krävs är egentligen att en polis ser den här bloggen.



Och om en domare skulle låta bli att döma dig, så skulle han med största sannolikhet göra sig skyldig till tjänstefel, om inte ställa till det så illa för sig att han gör sig skyldig till 'underlåtande att avvärja rättegångsfel.'



Vad som irriterar mig är att i debatten om pedofilers varande eller icke varande, så finns det tre generella sidor: Pedofiler, Icke-pedofiler och pedofilhatare.



Bara en sida kommer med hot om våld och död. Bara en sida använder överdrifter och lögner för att främja "barns säkerhet." Gissa vilken?

2009-12-09 @ 21:11:18
URL: http://about:blank
Postat av: Sara

Jag tog bort de elaka, det enda som finns kvar nu är att jag inte tål dem , och jag tycker det är hemskt fel. Något mer du vill säga om det?

2009-12-09 @ 21:45:17
Postat av: Pete Nielssen

@Sara:



Inte så mycket, mer en undran varför du inte tål pedofiler och vad specifikt du tycker är äckligt. Du hade inte behövt ändra din blogg för min skull, jag hade faktiskt trott att jag skulle bli påhoppad och kallad ett, annat o tredje.



Tyvärr så är det så att ämnet sexuella övergrepp på barn missbrukas, dels av media för att sälja lösnummer, dels av individer och organisationer som ser det som en möjlighet att främja sina egna åsikter.



Vissa tycker att ändamålet helgar medlen, och att man kan tumma på reglerna eftersom det ändå bara är pedofiler som råkar illa ut. Men varenda gång man tummar på reglerna, så förlorar saken (i detta fall barns rätt att vara ifred från sexuella övergrepp) i anseende.



Och tro mig, du anar inte hur mycket det har tummats på reglerna när det gäller det här ämnet. Du kan inte tro hur mycket sjuka saker jag sett. Så nästa gång du läser något och blir riktigt upprörd, dubbelkolla så att inte någon försöker föra dig bakom ljuset. Susar du förbi ett bibliotek, försök hitta något lagom tjockt om ämnet källkritik.



Och kom ihåg, gör man ett fel, så är det bara en tidsfråga innan det upptäcks (speciellt i dagens internetsamhälle), och när det upptäcks så förlorar det ämne du gjorde felet i anseende (oavsett om det var välmenat eller inte, om du trodde det var sant eller inte).



Och jag tycker att det ljugs och överdrivs för mycket i det här ämnet, något som i långa loppet bara kommer att skada barn. Och skada dem rejält.

2009-12-09 @ 22:13:43
URL: http://about:blank
Postat av: Alex Limonovic

Hej



Jag tog bort kommentaren du skrev på min blogg med samma innbebörd som den text du friserat bort här.



Hoppas det känns bra! (Annars får du skriva igen.)



Alex Limonovic

2009-12-09 @ 22:19:06
URL: http://alex.pedofil.se/
Postat av: Maria

Svar till Pete Nielssen; Hon frågade mig vad jag tränade så jag svarade på det, eller har du något emot det?

2009-12-09 @ 23:31:45
URL: http://mariabruhn.blogg.se/
Postat av: Maria

Låter bra det, det kan vara skönt och springa ibland med ;D Läste igenom din blogg förut, tycker verkligen du är en stark människa efter allt du har varit med om! När jag läste det så vart jag verkligen rörd, kan inte förstå hur du känner, tror inte det är någon som kan göra det om man inte varit med om samma sak förstås, men jag hoppas verkligen att du kommer få en bra framtid:) Det behöver du! Sov så gott.

2009-12-09 @ 23:39:01
URL: http://mariabruhn.blogg.se/
Postat av: Pete Nielssen

@Maria:



Absolut inte - såg inte frågan i detta inlägg bara. :P

2009-12-10 @ 00:19:19
URL: http://about:blank
Postat av: Diana

Istället för att vara emot pediofiler i sig, kan man vara emot deras sexuella dragning. Personerna i sig kan vara hur trevliga och rara som helst. Det är inget fel i frestelsen, utan hur man hanterar frestelsen. Men jag ska snart bli mamma och måste säga att jag kommer vara försiktig med vilka som får vidröra mitt blivande barn.



Jag tycker för övrigt om din blogg, intressant.

Hoppas allt är bra med dig annars! :)



Kram

2009-12-15 @ 10:35:25
URL: http://bidimika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0