Åt just

en stor jävla muffins och fan va mätt man blev! Mår rent illa nu! Ursh! Blä! Fan slut ätet för mig!

Permalink Mat stunder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blir så arg.

Satt och läste två fjortis bloggare, den ena var Kissie den andra Amir, och båda nämner något om att folk som har råd gör skönhetsingrepp? Dem som inte gör det är typ fattiga och har inte råd? BULLSHIT! Jag har nog fan mer pengar än vad fan dem har, inte fan springer jag och gör massa ingrepp för det? Det enda det handlar om är att DEM är så jäkla olyckliga med sina jävla utseenden och inte trivs med hur fan dem ser ut, men snälla lilla ni, bara för att ni är fula och inte trivs med er själva och måste springa och spruta in skit i läpparna så ni ser missbildade ut måste inte alla andra göra det. Btw, finns många som har mer pengar än er som inte gör det, och varför? För att vi kanske är nöjda med hur vi ser, ugly girl and boy!

Btw, älskar att vara i Florida, lika roligt som Kalifornien var! Men längtar massor till New York! Ska bli så jävla kul!!



Nog är jag fan snygg utan smink ;)

Permalink Bloggare Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag förstår inte?!

Jag bloggar typ aldrig, ändå är de typ 60-80 pers dagligen, unika besökare som läser min blogg? Måste ju vara något som gör att folk hoppas på att jag ska skriva?

Ni kanske kan skriva lite vad ni vill höra om? Eller fråga några frågor? Skulle vara kul. Annars lär jag bara babbla på om tråkiga och onödiga saker.

Btw, när jag ändå är här borta, vi far till Florida imorgon , funderar på att gå en surfkurs! Skulle ju säkert vara roligt att lära sig det ! :P Ska höra med Kjell om han vet någon privatperson som kan lära en eller iaf de finns något mindre företag som lär ut sånt. Som dessutom är bra!

Permalink Min resa genom USA Kommentarer (0) Trackbacks ()