Ullared?

Vet någon när de börjar om? :)

Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älskar denna tröja!

Replay W5963S Grey Melange

www.bubbleroom.se

Fastnade för denna tröja på bubbleroom, så har klickat hem den :D
Den ser otroligt mysig ut, märket är replay W5963S.
Den kostar 899kr, så värd priset!

Permalink Shopping Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känner mig på topp nu!

Har haft en fin dag, förutom vissa dåliga tankar! Vaknade kring 8, gjorde varm choklad och tappa upp ett bad. Efter jag druckit upp chokladen, så la jag mig i badet. Sedan la jag in en hårinpackning och satt med den, sedan tömde jag ut vattnet ur badet, och tog en dusch. Gjorde mig sedan klar för att gå ut och springa, men innan det åt jag lunch, strips och beasås, otroligt gott! Efter det var jag fit for fight!
Tog på mig skorna och gick ut och sprang. Lyssnade inte på musik då jag sprang, utan lyssnade på fåglar, människor och andra ljud. Faktiskt trevligt. Sprang sedan och köpte mig lite godis, för sisådär 5 kr, och en tidning och lite mjölk! Sedan sprang jag hem, åt lite av mitt karra och bläddra igenom tidningen!

Så än så länge har det varit en fin dag. Och känner redan att mitt bloggande har blivit bättre, är mer sugen nu än tidigare. Skönt, gillar ju verkligen att blogga!

Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()

I DONT BELONG HERE.

Det gör jag verkligen inte! Jag vet inte vars jag hör hemma! Men jag vill gärna veta det... Vars, hur och ensam eller med någon? Synd att ingen kan svara på det..

Permalink Känslor Kommentarer (0) Trackbacks ()

We're venus and mars, we're like differet stars. But you're the harmony to every song i sing; and i wouldn't change a thing.

När jag tänker sådär, blir jag så sugen på att ha en pojkvän. Någon att mysa med, någon att dela sitt liv med! :)

Så, ge mig en snäll och söt pojke så jag får mysa! :)

Permalink Känslor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hur blir man sjuk?

Googlade på det, och de finns så otroligt sjuka människor. Det finns seriöst trådar på nätet, där folk sitter och försöker komma på sätt att bli sjuka snabbt för att skippa skolan? Som denna:

Mindtwistah P16
Se användarens profil
 11/01-2007 15:05:53
Inlägg #10


#4 fuskare


Grupp: Medlem
FuskaRank: 600
Registrerad: 16/02-2004
Från: Funky Town!
Medlemsnummer: 3830


Jag vill ha tips för jag vill framställa olika sorters drycker och sälja det till mina vänner om dem till exempel vill skippa en lektion eller skoldag.
Jag har redan frågat dem och dem sa att dem skulle köpa det.
Som jag då hittade på fuska.se , han vill alltså veta om det finns växter som inte är farliga, utan bara gör en sjuk, för att kunna säja till sina vänner? Hur långt har det egentligen gått? Är dagens ungar så jävla dåliga på att fejka  att dem är sjuka så att dem måste bli det på riktigt? Måste dem gå ut och testa käka olika växter för att bli sjuk av dem? Kan dem inte bara vara i skolan och hålla käften och vänta tills helgen kommer? Eller va en jävla man/kvinna och skolka för fan!

Att söka efter växter som gör en sjuk, då har det gått långt, då borde kanske skolor ta och fundera på hur man kan göra skolgången mer attraktiv för dagens unga? Eftersom dem inte verkar vilja gå i skolan?
Utan hellre testar äta en massa skit för att blir sjuk.
Ta en annan som skrev på fuska.se, hon fick typ tips på att man kan äta läkerol, gå ut utan jacka, lägga sig i snön typ halvnaken, dricka vatten som man användt då man diskat och typ att man kan äta en massa bakpulver.

Då borde ju skolan kanske gå ut till föräldrar och deras barn, och höra efter hur man kan göra skolan mer lockande, hur man kan få dem att vilja hitta tillbaka till skolan, hur man kan få dem att vilja gå till skolan och trivas and stuff like that. Nej fyfan vilken dålig skolomsorg vi har här.

Jag ska väl inte klaga, eftersom jag skolkade största delen av skoltiden, men hur som helst, då borde ju någon ha förstått att det är något som gör att det roliga i skolan saknas. Visst många som skolkar har problem hemma eller i skolan,  men endel skolkar ju enbart för att dem tycker skolan är tråkig. Så tag i allt de där, så alla unga idag kan komma ihåg skolan som något roligt, fint och bra!

Permalink Känslor Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite kryare..

Har faktiskt blivit lite piggare, men inte sådär jätte mycket. Otroligt jävla irriterande, och otroligt tröttsamt!

Funderar på hur länge jag ska va blockad från att skriva mejl till folk på Facebook? Herregud, ville ju bara veta vem fjortisen var.

Åt förresten en fyra rätters igår som jag beställde hem, hur kan mat vara så jävla gott? Funderar på att äta precis samma idag, sjukt gott!

Permalink Mat stunder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött och sjuk!

Mår skit, är förkyld, har ont i halsen. Ovanligt ens att jag blir sjuk, måste ha världens jävla sämsta imunförsvar. Jävla idioter som inte tvättar händerna innan ni tar på handtag eller va fan ni tar på. Ger ju inget att själv tvätta händerna 20 gånger per dag när inte alla gör det! Sedan lär er att hålla för käften och näsan med armvecket när ni hostar eller nyser idioter! Hatar bakterier som gör en sjuk! Fyfan!


Blir fan bara deprimerad av att vara sjuk, hatar att känna mig sjukk och att vara sjuk. Orken och kraften tar fan slut så fort!


Och du, snälla lilla vän, jag sa till dig för fyra år sen att jag inte ville ha något med dig att göra, att jag inte var kär i dig. Dags att fatta det? Nej istället kommer du hem till mitt nuvarande boende och inkräktar din jävla fittidiot. Sa att jag inte ville ha dig eller dina jävla droger för fyra år sen, svårt att fatta din missbildade jävla idiot att jag ville/vill ha dig ur mig liv!

Permalink Känslor Kommentarer (0) Trackbacks ()

EFTERLYSER SARA ANDERSSON I FALKENBERG

ähm om Varför fick inte jag en vanlig familj..:
svenssonfamilj*

btw, livet är inte en dans på rosor. lär dig det så blir allt så mycket enklare, om du inte förväntar dig att alla ska vara så jävla underbara mot dig. jag finns på facebook. sök efter sara andersson, falkenberg så hittar du förhoppningsvis mig.
IP: 78.70.131.196
11 Juli, 00:15  
sara andersson i falkenberg om Varför fick inte jag en vanlig familj..:
jag orkade bara läsa första stycket och har egentligen bara en sak att tllägga. det stavas inte lördags godis utan lördagsgodis.

medför dåliga föräldrar usel svenska? snela svara:)

Eftersom du på något vänster är jävla svår att hitta på facebook kan du väl ta och höra av dig? Eller hur? Falkenbergs Sara! Har gode många ord jag vill säga till dig!

Permalink Svar på tal Kommentarer (1) Trackbacks ()