Don´t cry anymore, Sara.


( Bilden har inget med inlägget att göra)


Färdig gråtet nu Sara Marie Andersson.
Du kan inte gråta hela tiden.
Snälla Sara sluta gråt.
Casandra kommer ändå aldrig komma tillbaka.
Tänk istället på vad just du kan göra för att göra henne stolt.
Glöm aldrig att hon vakar över dig.
Glöm aldrig att hon älskar dig.
Glöm aldrig att du älskar henne.


Finns inget så värdelöst som att vara en änglamamma.
Det är det värsta jag vet.
Jag tänker på dig jämt.


Kommentarer
Postat av: Ahline..

förlåt om jag frågar, men vad har hänt? jag sitter just nu och är sjukt ledsen för vissa saker och ting. skönt att dela tankar o.sv :(

2011-12-19 @ 13:57:23
URL: http://ahlinewilking.blogg.se/
Postat av: Ylva Lee, mamma till Lily

Du har sj förlorat ett barn & anser drf att det rättfärdigar att du smutskastar min o hur ja uppfostrar henne? Du vet inte ens vem jag är o du tycker det är lämpligt att skriva hur synd de e om min bebis? De e inte synd om henne. Är det vad du hade lärt din dotter? För det säger faktiskt mkt mer om en person än vad mattider gör.



De e synd om dig. Kolla på dig bara?



Vill inte ens skriva ngt drygt som du helt oprovocerat gjorde på min blogg, någon du inte känner eller vet något om egentligen.



Jag sparkar inte på människor som redan ligger på marken.

Sluta kommentera min blogg, tack.

2011-12-20 @ 10:21:21
URL: http://shuang.blogg.se/
Postat av: Anonym

Känner egentligen ingen anledning att försvara mig för dina påhopp, för du har ju seriöst ingen jävla aning. Men eftersom du tjatar om hur bekymrad du är om MIN dotters matschema får du en kort nu.



Jag tror inget hushåll agerar diktatur, Lily äter kring den tiden jag bestämt passar bäst att äta för hennes välmående, det omfattar oftast ett ungefär på en timme, ibland mer. Hon tvingas inte äta på exakt klockslag. Matschemat fungerar som en tydligare överblick, någonting att gå efter. Barn mår bra av någolunda rutiner. Nu har du lärt dig något nytt :)



Jag är en JÄVLIGT bra mamma, tyvärr, även om människor som du skulle vilja hoppas på motsatsen.

2011-12-20 @ 10:36:55
Postat av: Anonym

Så det är synd om alla barn som sover på nätterna och äter regelbundet på dagarna?



Jag syftade inte heller på att lära en 6 månaders bebis hur man bör bete sig. Men du tycker alltså det är okej att vara ett svin tills sitt barn är tillräckligt gammal för att förstå att ens mamma är ett svin? Det bevisar ju bara att du inte är mogen ännu för att uppfostra ett barn.



Det är synd om dig för att du skriver på din blogg hur mkt du hatar ditt liv o hur dåligt du mår o sen kommenterar du min blogg o äter bajs med dina "erfarna åsikter" o verkligen kämpar för att trycka ner en annan människa som du inte ens känner.



Kan inte ens föreställa mig hur låg självkänsla och självrespekt du måste ha. Drf tycker jag synd om dig. Förstår du nu?



Vad har mitt förhållande med saken att göra? Om du vill gå ut naken GÖR det för all del, kanske du hittar en man som är okej med att sin fru går ut naken. En man som delar din syn på 2000 talet.

2011-12-20 @ 14:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0