Oväntat besök

var vad jag fick i går morse. Jonathan stod utan för dörren och sa att han skulle bo här ett tag. Jahapp tänkte jag. Tack att du förvaranade en, sedan någon timme senare säger han att Haley också kommer, och så sant så, på eftermiddagen så plinga det igen, och då stod hon där..

Snälla människor, hör av er före nästa gång!

Kommentarer
Postat av: Nadia

Tack för din fantastiska förklaring! Och ditt svar på min fråga! Jag blir rörd och känslomässigt BErörd av det du skrev. Jesus, vilken tragedi. Kan knappt förstå det. Vilken mardröm! :/



Din förklaring inspirerade mig oerhört mycket! Jag är glad om det kan ge dig något att läsa, och jag förstår för förmodligen så hade jag känt likadant om det var omvänt. Och samtidigt så ger det ju mig oerhört mycket att dela med mig av allt drogrelaterat om jag får känna att någon kanske kan känna igen sig, få ut något av eller helt enkelt bara må bra på något vis av att läsa! Det glädjer mig enormt mycket! :) Det du skrev om att jag verkar fixa det galant.. Jo, alltså det har nästan gått för enkelt den här gången. Jag har försökt under flera år till och från med att sluta med inte lyckats men nu har jag ju faktiskt det och ibland tror jag att jag glömmer bort att tänka på det! Jag ska nog faktiskt försöka skriva lite om det där idag, för jag tror det är viktigt att jag påminner mig själv också! Dessutom har jag som någon form av teori om varför det gick bra den här gången! :)



Jag kommer mer än gärna dela med mig av lösenordet till bäbisbloggen! Jag kommer ju blogga som vanligt också men vissa saker känner jag mig inte bekväm med i dagsläget att publicera som rör barnet och då blir det ju lättare att relatera till vad jag skriver om i den öppna delen om man liksom.. Har iaf ett ansikte på bäjsan!



Sköt om dig och ha en fin dag! Kram!

2010-09-14 @ 09:33:28
URL: http://nadiahill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0